• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

IDeal

Met een Nederlands bankrekeningnummer heb je de mogelijkheid om via IDeal gelijk te betalen vanaf jouw bankrekening. Het bedrag wordt dan meteen afgeschreven van je bankrekening.

Paypal

Ben je in het bezit van een Paypal account? Dit account kan je gebruiken om een betaling uit te voeren in de Tequila Fashion Shop. Paypal is een veilige manier van betalen waarbij jouw bankrekening of creditcard meteen gekoppeld is aan dit account. Er is een positief saldo nodig op je Paypal account om de betaling te voltooien. Als er een uitgestelde betaling wordt geplaatst worden de producten verzonden zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen.

SOFORT banking

SOFORT banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal 9 landen beschikbaar. Je kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het betalen met wereldwijde dekking. Wij ondersteunen o.a. de bekende merken Mastercard, Maestro en Visa.